AQUEST SERÀ EL BLOC DE LA NOSTRA AULA, UNA PETITA FINESTRA ON COMPARTIREM AMB VOSALTRES EL NOSTRE DIA A DIA, LES NOSTRES EXPERIÈNCIES, LES NOSTRES EMOCIONS, ELS PETITS MOMENTS VISCUTS,... ENS VOLEU ACOMPANYAR?

ESPERAM LES VOSTRES APORTACIONS, COMENTARIS I TOT EL QUE SE US OCORRI PER TAL DE FER QUE AQUEST BLOC SIGUI INTERACTIU I UNA EINA D'APRENENTATGE PER ALS VOSTRES FILLS/ES!





diumenge, 17 d’octubre del 2010

CONEIXEM L'ESCOLA

ELS PRIMERS QUINZE DIES D'ESCOLA ENS DEDICÀREM A CONÈIXER TOTS ELS ESPAIS DE L'ESCOLA: LES ALTRES AULES, LA BIBLIOTECA, LA SALA D'INFORMÀTICA, EL MENJADOR, ELS PATIS,... MITJANÇANT PLÀNOLS HEM RECORREGUT EL CENTRE I CONEGUT A LES PERSONES AMB QUI COMPARTIREM EL NOSTRE DIA A DIA.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquests moments! n'alba no ens contava quasi res de l'escola, ens deia que era un "secreto", però amb ses fotos va recordant coses que ha fet, ens xerra dels seus companys, és genial poder veure el que fan els nostres fills, a la seva nova vida a l'escola!

    ResponElimina
  2. Aquest bloc pretèn ser una petita finestra a la nostra aula, i un recurs més per a que els infants us puguin explicar millor tot el que vivim dins l'aula.

    ResponElimina